Proeverij

Belangrijk: Voordat u een proeverij aanvraagt, stuur ons informatie over jouw bruiloft (datum, locatie, aantal gasten, ontwerp voor de taart) om onze beschikbaarheid te checken.

 

Aangezien we werken in een gesloten baklocatie zonder klantenzone, hebben we niet de mogelijkheid om proeverijen of consulten op locatie te organiseren

 

We bieden onze bruidsparen om een proefbox per post met de taart-samples te versturen. De proefbox kan ook op uw huisadres worden afgeleverd als dit binnen onze bezorgradius is (Zeist +15km). Proefboxen zijn te bestellen als u minimaal 8 weken voor de trouwdatum contact met ons opneemt.

De proefboxen zijn bedoeld om de smaken voor stapeltaarten (+42 porties) aan te passen. Voor 1-laags taarten worden de smaken gekozen uit onze standaard menukaart.

In de trouwperiode (mei-september) worden de proefboxen alleen de eerste week van de maand verstuurd.

Voor de proefbox kiest u 3 smaken taart en 4 smaken botercrème van onze menu. Een proefbox kost €30,- voor 2 personen (excl bezorgkosten). 

 

Smaken menu
Taart: vanille, citroen, red velvet, carrot cake, chocolade, sinaasappel*, kokos*, amandel

Botercrème: vanille,  citroen, frambozen, witte chocolade, melkchocolade, champagne*, oreo, gezouten karamel, koffie, passievruchten*, speculoos, pistache*

*premium: +€0,20 p.p.

 

De proeverij is een "mix & match" zo kunt u alle smaken taart en vulling en extra's van uw keuze combineren en proberen tot u de perfecte combinatie heeft gevonden. Voor de extra's is het altijd mogelijk kosteloos om te proeven: vanille botercrème, citroen curd, salted caramel, aardbeienjam en frambozenjam. Zo heeft u een ruime keuze smaken om uit te kiezen.

 

Wilt u een proefbox bestellen of onze beschikbaarheid  checken? Neem gerust contact op!