Proeverij voor bruidstaarten

Update: Momenteel hebben we niet de mogelijkheid om fysieke proeverijen te organiseren. We bieden onze bruidsparen een video-consultgesprek, waar wij de smaak en het ontwerp voor de taart bespreken, en om per post de taart-samples te versturen. De proefbox kan ook op jou huisadres worden afgeleverd als dit binnen onze bezorgradius is (Zeist +15km).
Voor de proefbox kies je 3 smaken taart en 4 smaken botercrème van onze menu. Een proefbox kost €30,- voor 2 personen (excl bezorgkosten). 
De proeverij is een "mix & match" zo kun je alle smaken taart en vulling en extra's van jou keuze combineren en proberen tot je jou perfecte combinatie hebt gevonden. Voor de extra's is het altijd mogelijk kosteloos om te proeven: vanille botercrème, citroen curd, salted caramel, aardbeienjam en frambozenjam. Zo heb je een ruime keuze smaken om uit te kiezen.
Belangrijk: Voordat u een proeverij aanvraagt, stuur ons informatie over jou bruiloft (datum, locatie, aantal gasten, ontwerp voor de taart) om onze beschikbaarheid te checken.
Wil je een proeverij boeken? Neem gerust contact op!

©COPYRIGHT 2016-2021 SWEET CORNER ZEIST


VESTDIJKLAAN 64, 3702TM ZEIST
(open uitsluitend op afspraak)

info@sweetcornerzeist.nl

KVK 68390017 / BTW NL002485240B46