Proeverij voor bruidstaarten

Update: Momenteel hebben we niet de mogelijkheid om fysieke proeverijen te organiseren. We bieden onze bruidsparen een video-consultgesprek, waar wij de smaak en het ontwerp voor de taart bespreken, en om per post de taart-samples te versturen. De proefbox kan ook op uw huisadres worden afgeleverd als dit binnen onze bezorgradius is (Zeist +15km).
Proefboxen zijn te bestellen als u minimaal 6 weken van tevoren contact met ons opneemt.

Voor de proefbox kiest u 3 smaken taart en 4 smaken botercrème van onze menu. Een proefbox kost €30,- voor 2 personen (excl bezorgkosten). 
De proeverij is een "mix & match" zo kunt u alle smaken taart en vulling en extra's van uw keuze combineren en proberen tot u de perfecte combinatie heeft gevonden. Voor de extra's is het altijd mogelijk kosteloos om te proeven: vanille botercrème, citroen curd, salted caramel, aardbeienjam en frambozenjam. Zo heeft u een ruime keuze smaken om uit te kiezen.
Belangrijk: Voordat u een proeverij aanvraagt, stuur ons informatie over jouw bruiloft (datum, locatie, aantal gasten, ontwerp voor de taart) om onze beschikbaarheid te checken.
Wilt u een proeverij boeken? Neem gerust contact op!

©COPYRIGHT 2016-2021 SWEET CORNER ZEIST


VESTDIJKLAAN 64, 3702TM ZEIST
(open uitsluitend op afspraak)

info@sweetcornerzeist.nl

KVK 68390017 / BTW NL002485240B46